БЪЛГАРСКИ ВРАТИ ЗА МАЗЕТА

Врати за мазета

Производство на Български Врати за мазета с над 25 години опит!

Фирма Каракашев и Син ЕООД предлага едни от най-добрите Български врати за мазета

Също така предлагаме и метални решетки, пощенски кутии и метални врати / vrati като цяло на много конкурентни цени на пазара в България.

Висококачествени и здрави врати

Нашите врати за мазета са едни от най-висококачествените и наистина здрави врати.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКИТЕ МЕТАЛНИ ВРАТИ ЗА МАЗЕТА НА КАРАШЕВ И СИН ЕООД?

Предимството на нашите Български врати изработени по поръчка

Първо искаме да отбележим следното предимство. А то е, че металните врати за мазета, тавани, складови и сервизни помещения, които ние произвеждаме са 100% направени от много здрав стоманен лист ламарина с дебелина 1,5mm.

Заздравяване на вратите

Като тази ламарина се сгъва с помощта на специална цифрова машина. Тя се подсилва от вътрешната страна на вратата с допълнителни метални кутии. Те се заваряват солидно за нея, за да се постигне необходимата здравина.

Касата на вратите

Като касата на всяка една от металните врати за мазета се изработва от метален профил с размер 40/40 1,5mm . Може също така да се използва и винкел с размер L40/40 4mm. Вида на касата на металните врати за мазета / vrati се определя при взимане на размера и съответно при съгласуване напълно индивидуално с дадения клиент. Размера се взима от наш екип на място.

Размер на вратите

Всяка една от металните врати за мазета се изработва по максимално точен размер. Размер, който взет от наш екип на мястото къде ще бъде поставена вратата.

Предпазване от корозия

Всички врати за мазета се монтират директно на грунд. Той предпазва металните врати от ръждясване / корозия.

Избор на цвят на вратите

Също така може да изберете конкретен цвят за всяка една от вашите врати за мазета.

МЕТАЛНИ ВРАТИ ЦЕНИ

Ключове

Металните врати за мазета могат да бъдат монтирани с касова брава с до 5 ключа. Трябва да знаете, че когато металните врати за мазета се използва от много на брой различни хора като за пример врата към общите части на мазетата в жилищни сгради, обществени сгради и офис сгради и т.н. – и се наложи да бъдат изработени повече на брой ключове се препоръчва монтирането на секретна брава с патрон дръжка (или топка).

Цени

Метални врати цени: влиза взимане на размер на вратата от наш екип на място, доставка и прилагане на услугата монтаж врати с брава избрана еднолично от Вас.

При необходимост можем да демонтираме вашата старата каса. Цена за демонтаж на стара каса вижте ТУК (Врати за Мазета Цени).

Компанията Каракашев и Син ЕООД не извършва довършителни ремонтни дейности. Не извършва дейности като измазване на стени, попълване на фуги. Фуги появили се в следствие демонтажа на старата каса или монтажа на новата каса. Също така и не можем да се ангажираме с изхвърляне на старата врата и каса.

Срок на изпълнение

Приблизителния срок за изпълнение на услугата монтаж врати е от 3 до 5 работни дни. Трябва да вземете под внимание, че ние не взимаме предварително капаро за започване и извършване на услугата монтаж врати и самата стойност на всяка една от метални врати / vrati. Цялата стойност се заплаща след монтажа на тези врати за мазета, които сте поръчали.

Цените за нашите врати за мазета, врати за входове, метални врати цени са за територията на град София. За всяко друго населено място в България цената на услугите и металните врати / vrati, метални решетки, пощенски кутии и т.н. се коригира спрямо необходимите транспортни разходи. Разходи, които ще трябва да направи нашата фирма при доставката и осъществяването на услугата монтаж врати за мазета.

ПРИЧИНИТЕ ПОРАДИ, КОИТО БИХТЕ СМЕНИЛИ ВАШИТЕ СТАРИ ВРАТИ ЗА МАЗЕТА

Налице са безброй много причини и фактори, които биха ви подтикнали и накарали да смените вашите стари врати за мазета. Ние сме отсяли някой от основните и най-често срещаните причини.

Подобряване и повишаване на сигурността

Подмяна на старите врати за мазета с цел подобрение и повишаване на сигурността на вещите, които складирате в мазето. Без значение дали те са захвърлени в мазето, но те все пак имат своята стойност и значимост за вас.

Разбита стара врата

Втората причина би била следната – ако са разбили някоя то вашите врати за мазета и в този ред на мисли ще имате нужда от нова здрава врата

Подмяна с нова хувата врата

Друга причина би била огниването на вашите стари врати за мазета. Които е възможно да са направени от дървен материал.

Ползите от използването на стабилна и здрава метална врата за мазе

Но нека не изпадаме в подробности и отбележим, че е без значение каква е причината, която ви кара да подмените своите врати за мазета. Добре е също да се определят преките ползи за вас самите от стабилна и здрава метална врата за мазе.

Голям избор на врати за мазета

Знайте, че ние разполагаме с голям асортимент от много здрави врати за мазета, чрез които ще направите много лесен избор за желаната от вас врата. Също можем да ви предложим врати за мазета изработени от качествена и здрава дебела стомана. Разбира се винаги може да предпочетете да поставите в мазето си и някои други видове врати / vrati като: врати за входове, метални врати, метални решетки и т.н.

Врати устойчиви на корозия и издържащи на всякакви атмосферни влияния

Нашите врати за мазета гарантирано са силно устойчиви на корозия и издържат на всякакви атмосферни влияния като дъжд, сняг, влага, буря, силен вятър и т.н.

Лесни за употреба и много сигурни врати

Също така са лесни за употреба и всеки човек, дори детенце може да ги отваря и затваря с минимални усилия. За ваше улеснение и облекчаване на вашия бюджет ние можем да ви монтираме стандартни ключалки и брави. Те също са много здрави и трудни за отключване. Но също така можем да ви поставим на всяка от вратите и брави от висок клас, които доставят гарантирана защита, идеално заключване и удобство на ползвателя.

Лесно почистване на вратите

Друго, което трябва да имате предвид е, че нашите метални врати за мазета могат изключително бързо и лесно да се почистват. Почистват се с помощта на стандартните домакински почистващи препарати. Препарати, които се предлагат от всеки един супермаркет в България.

Дизайн на вратите за мазета

Ние предлагаме и възможности за покупка на врати / vrati и от хората, които искат напълно изчистени, семпли и евтини врати за мазета. Затова компанията Каракашев и Син ЕООД може да предложи на тези клиенти много добри класически врати за мазета.

Нашите Метални Врати за Мазета